torsdag 21 september 2017

Jar Qvarnberger

Jari har varit igång sedan maj månad i år och jobbar i stort sett på samma sätt som jag gör. Han har under en intensiv period fått "utbildning" i hur man ska hantera dessa ärenden.
Han är nu självgående och har bra koll på läget och han åtar sig dessutom ärenden i övriga ärendeslag som jag inte gör, t.ex. arbetsskada/livränta.
Jari Qvarnberger
073 - 7720033ínfo@jariqvarnberger.se

Göran S

1 kommentar:

  1. Hej Göran kom av en slump in till din blogg. Då jag letar om Försäkringskassan och sjukpenning sjukbidrag osv. Då min make kämpat/ kämpar mot Dom sedan några år. Jag själv har 75% sjukpension sedan 12 år tillbaka . Är helt sjuk Men försäkringskassan tog av mig 50% Men efter ett år höjde Försäkringsläkaren som då även var läkare på en vårdcentral och kände till min sjukdoms historia till 75 % Vilket jag är oerhört tacksam för. Då jag inte haft kraft själv att bråka med Dom. Därför har jag aldrig bråkat om ytterligare 25 % Trots att det tär på ekonomin och jag är heltids sjuk Då jag är rädd att bli av med allt. Min make har varit sjukskriven i två år nu ( flera år i perioder. Med olika utredningar m.m som Försäkringskassan krävt) Under dessa två år så har han varit utan sjukpenning i 8 månader då Försäkringskassan ej godkände sjukpenning. Men Han var lika sjuk utan ersättning och tvingades leva utan någon ersättning. Sedan godkände Dom sjukpenning fram till nu. Då läkaren förlängde sjukintygen från 1 oktober Då fick Han brev om att Försäkringskassan tänker inte godkänna sjukpenning längre och deras läkare skrivit sin åsikt. Vi har skrivit att han motsätter sig deras tänkta beslut och bett om tre läkares intyg som vi väntar på. Samt sjukskrivande läkare skrivit nytt intyg till försäkringskassan där han ändrat det dom påstod. Men nu till min fråga? Då jag inte kunde få fram din maijl adress? Hjälper du människor som behöver hjälp mot försäkringskassan med goda råd? Vänligen Marie

    SvaraRadera