torsdag 2 februari 2017

Läkare behöver hjälp

Underligt sammanträffande. Senaste veckan ville tre olika läkare ha hjälp mot FK
Göran S

1 kommentar:

 1. Hej GÖran

  Jo läkarna har det jobbigt med FK:s regelverk.
  Jag skrev mitt eget utlåtande ur juridisk synvinkel åt min läkare, som sen gjorde om det till ett utlåtande ur medicinsk synvinkel - vissa ordval och sån tycks ju vara livsviktigt för FK:s bedömning ( hade stort stöd av Facket också - bör nämnas ) !.
  Jag har ju bråkat med FK i decennier nu så man har ju lärt dig en del, bland annat så hade jag 1/2 sjukersättning som FK sen drog in på vaga grunder, som jag efter 5 års bråk fick tillbaks, men nu som hel istället - i domstol, ( med ett friskhetsintyg som grund - FK tyckte att det va en reumatisk sjukdom och inte en arbetsskada, trots att ingen läkare fastställt detta - därav mitt friskhetsintyg ) så livräntan bör vara säker nu ( FK bröt till och med mot sitt eget beslutsstöd för att "hitta" sitt sista avslag innan domstol ) !. Det tog mig 2 år längre att få hel sjukersättning dock, och där så läste jag i din blogg tidigare att man bör hålla kontakt med sin läkare, så FK inte får för sig att man blivit frisk igen !.
  Frågan är om det räcker med att man gör receptförnyelser regelbundet - jag behöver regelbundet Tradolan, eller måste man rent dit lite nu och då ?.

  SvaraRadera